FICAR-HI EL NAS
del 3 al 30 de desembre
Plaça Miquel Boix (darrera Correus)

ExpoCaixa és una nova manera d’arribar a la gent. L’objectiu és aproximar-se i sensibilitzar tots els públics, posant a l’abast de tothom una sèrie d’exposicions itinerants de caràcter divulgatiu sobre temes socials, mediambientals, històrics i científics de manera entenedora i lúdica, amb la finalitat d’estimular el coneixement i crear punts de trobada.

L’exposició Ficar-hi el nas. Essències i fragàncies naturals, organitzada per l’Obra Social “la Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles i el Museu Darder. EIE,  és una mostra en la que el públic podrà conèixer diferents plantes aromàtiques i espècies, flors, fruites i animals.  Alhora s’aproparà a les bases científiques de l’olfacció, els aspectes culturals i històrics de la relació de l’ésser humà amb el món de les olors i els records que aquestes evoquen. En conjunt, els visitants de la mostra tindran la possibilitat de desenvolupar, a través de 26 aromes exposades, el gran oblidat dels cinc sentits: l’olfacte.


ExpoCaixa ofereix als escolars de primària i secundaria la possibilitat d’endinsar-se en el món de les aromes  i experimentar-hi a través de visites taller a l’exposició. Les visites i tallers, gratuïts, es poden concertar al telèfon 972 57 44 67.

 


HORARIS
De dilluns a divendres de 9 a 1 i de 3 a 8
Dissabtes, diumenges i festius d’11 a 2 i de 5 a 8
24 de desembre d’11 a 2
25 de desembre tancat
Entrada gratuïta

Acte d’inauguració de l’exposició dia 3 de desembre a les 8 del vespre