El somni del taxidermista. Un treball de Javier Garcés.


L’any 2016, l’artista Javier Garcés rep l’encàrrec de dibuixar una puput per a la portada d’una publicació. Es posa en contacte amb el Museu Darder, que li permet utilitzar un exemplar del seu fons. L’estada en aquest l’apropa al món de la taxidèrmia, i a la possibilitat que els animals dissecats es converteixin en models. D’aquí neix “El somni del taxidermista”, una obra de grans dimensions realitzada al llarg de més de set mesos de treball al Museu Darder i a Taxidèrmia el Ciervo (Cassà de La Selva) utilitzant llapis de colors Faber-Castell Polychromos.
L’exposició mostra no només el resultat d’aquest treball, sinó també alguns dels animals del fons del Museu Darder que es van triar per formar part d’aquest projecte.
Es faran activitats paral·leles.

La inauguració tindrà lloc el divendres 25 de gener a les set de la tarda i anirà acompanyada d’una visita comentada a l’exposició.

 

Mentre duri l'exposició pots participar al concurs:

 

DESCOBRINT L’ANIMAL PINTARÀS MOLT

T’agradaria guanyar un estoig de llapis com els que ha utilitzat en Javier Garcés per a fer el dibuix “El somni del taxidermista”? Descobreix quins animals apareixen al dibuix buscant-los a les vitrines de l’exposició.
Quan finalitzi l’exposició, sortejarem un estoig de 36 llapis Faber-Castell Polycromos valorat en més de 50 € entre els màxims encertants.

 

Lloc: Sala d’exposicions temporals del Museu Darder

Organitza: Museu Darder de Banyoles, Ajuntament de Banyoles

Amb el suport de: Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura
ENTRADA GRATUÏTA