TALLERS DE NADAL ALS MUSEUS DE BANYOLES


Aquestes festes vine al Museu Darder!


Hem preparat jocs i tallers perquè els infants de 1r a 6è de primària aprenguin i s’ho passin d’allò més bé. 
Com cada any, els tallers estan organitzats en paquets de dos dies, amb l’opció d’inscriure’s tots els dies o a un dels dos paquets. 
Els tallers es faran al Museu Darder, de 9h a 13h i tenen un preu de 20€/paquet.

-    Paquet 1: 2 i 3 de gener – FEM UN CALENDARI
A través de jocs i dinàmiques que farem pels carrers de Banyoles descobrirem quins són els dies i esdeveniments més importants per la vila. Recollirem totes aquestes dates en el nostre calendari personalitzat del 2023.

-    Paquet 2: 4 i 5 de gener – AQUEST NADAL, ROCS DE L’ESTANY!
Per Nadal és típic el bon menjar i els bons postres i nosaltres n’elaborarem uns de ben típics de Banyoles...els rocs! Haurem de recopilar tota la informació per poder anar al mercat a comprar els ingredients necessaris per preparar-los. Ens quedaran uns rocs de l'estany boníssims per regalar o compartir durant els àpats de festes.

Podeu accedir al formulari de preinscripció clicant AQUÍ. El formulari estarà actiu a partir de l'1 de desembre. 
Les places són limitades.


CAMPANYA DE NADAL DE LA XARXA DE MUSEUS DE LES COMARQUES GIRONINES


Com cada any, també participem a la campanya de Nadal organitzada per la Xarxa de Museus de les Comarques Gironines, aquest any amb un material ideat i dissenyat per l’alumnat del batxillerat artístic i d’ESO de l’Institut Sobrequés de Girona. A partir del 19 de desembre vine al Museu i troba les peces que apareixen a la làmina que podràs demanar a la recepció... si ho aconsegueixes, t’enduràs un obsequi!