OBRIM! 

Els Museus de Banyoles reobren al públic el proper dimarts 9 de juny i fins el dia 30 del mateix mes els visitants podran accedir-hi gratuïtament. La mesura forma part del pla de desconfinament cultural que preveu la reobertura gradual dels diferents equipaments i serveis.

Per a la reobertura del Museu Arqueològic i el Museu Darder, s’han extremat i intensificat la neteja de tots els espais i elements, sobretot els que es troben a l’abast del públic. També s’han adoptat mesures de seguretat i protecció, així com s’ha establert un punt d’higiene amb gel desinfectant a l’espai de recepció de cada museu i diferents punts d’informació i senyalització per recordar als visitants les mesures d’higiene. Per entrar als museus serà obligatori l’ús de mascareta i respectar la distància física de 2 metres. En fase 2 la visita es podrà fer individualment o en grups de convivència i en Fase 3 es permetrà l'accés per a grups amb reserva prèvia. 

Les botigues dels museus estaran obertes, però els productes només es podran adquirir sol·licitant-ho al personal d’atenció al públic.

A partir del 28 de juny, està previst que es reprenguin també les activitats dels museus i també del Parc Neolític de La Draga, la Vil·la Romana de Vilauba i el Monestir de Sant Esteve.

Durant la Fase 2 : 

  • Les visites seran individuals o en grups de convivència.
  • L'aforament dels museus és del 30% de la seva capacitat. 

Durant la Fase 3: 

  • Es permet la visita de grups amb reserva prèvia
  • L'aforament dels museus serà del 50% de la seva capacitat.

Museus de Banyoles, 8-6-2020