Parc neolític de la Draga

Horaris

 

El parc neolític s’obre els caps de setmana (dissabte o diumenge) a través d'activitats que es programen periòdicament amb reserva prèvia (el parc no es pot visitar lliurement). Podeu consultar les activitats a l’agenda dels Museus de Banyoles aquí.

 

Les activitats que es programen periòdicament:

 

Visita guiada al parc neolític

En la visita al parc, podrem entrar a dins les reconstruccions de les cabanes prehistòriques i descobrirem el dia a dia d’un grup de pagesos i ramaders neolítics. D'aquesta manera esbrinarem què menjaven, què caçaven, què cultivaven, quins estris i eines utilitzaven, etc.

 

Visita guiada per públic general.

Avui fem de neolítics i treballem l'argila

Vine i descobreix com era el dia a dia de les persones que vivien al poblat neolític de la Draga fa uns 7.400 anys. Entrarem a les cabanes i posarem en pràctica alguna de les activitats que es duien a terme al poblat: la molta del blat per fer farina, la cacera amb llances i treballarem l’argila per elaborar petits recipients que decorarem amb les tècniques que es feien servir al neolític. Vine a fer de neolític/a per un dia!

 

Activitat familiar recomanada a partir de 7 anys. 

 

*Al·lèrgies: aquesta activitat inclou una pràctica de molta de blat.

Avui fem de neolítics i encenem foc

Vine i descobreix com era el dia a dia de les persones que vivien al poblat neolític de la Draga fa uns 7.400 anys. Entrarem a les cabanes i posarem en pràctica alguna de les activitats que es duien a terme al poblat: la molta del blat per fer farina, la cacera amb llances i observarem a través d'una demostració com encenien foc amb tècniques prehistòriques. Vine a fer de neolític/a per un dia! 

 

Activitat familiar recomanada a partir de 7 anys.

 

*Al·lèrgies: aquesta activitat inclou una pràctica de molta de blat.

EL VIATGE DE L'AIXA I EN TEIX

L’Aixa i en Teix, els nostres amics del poblat de la Draga, estan atrafegats preparant-se per emprendre un viatge molt llarg que els conduirà més enllà de les muntanyes per aconseguir unes pedres molt especials per la gent del poblat. Vine a descobrir per què serveixen i com viuen amb la seva família i amics al poblat. A més us endureu un record de la vostra visita fet per vosaltres!  

Conte que inclou la visita a les cabanes i un taller d’argila. 

 

Activitat familiar recomanada a partir de 3 anys.

 

*Al·lèrgies: aquesta activitat inclou una pràctica de molta de blat.