CURS DE PAPALLONES (ABRIL-JUNY 2018)

Dissabte 24 d’abril

Curs de papallones (abril-juny 2018).

Continuant amb els cursos coorganitzats amb Limnos, de temàtica naturalista, enguany es realitzarà aquest curs sobre papallones, a la primavera. Es tracta d'un curs pensat per a persones no iniciades o amb coneixements bàsics sobre identificació de papallones.
El curs inclou una sessió lectiva d'una hora i mitja i quatre sessions pràctiques, que consistiran en quatre sortides per anar a buscar papallones a diferents hàbitats de la província de Girona. La classe teòrica tindrà lloc el dimarts 24 d'abril de set a dos quarts de nou del vespre a la sala d'actes del Museu Darder, i es farà les sortides el dimarts 1 de maig i els dissabtes, 12 de maig i 2 i 16 de juny al matí.
La sessió teòrica tractarà sobre característiques generals i tipus de famílies de papallones diürnes, i les sortides seran a les Llacunes de Can Morgat, els Aiguamolls de l'Empordà, els Estanys d'en Jordà i el Montgrí. Aquestes sortides cobriran diversos hàbitats, amb la qual cosa es podrà observar i identificar les papallones presents a cadascun d'aquests.
La professora del curs serà la biòloga Lídia Salvanera.

Places limitades.

Professora: Lidia Salvanera.
Hora: 19 h
Lloc: Sala d’Actes del Museu Darder.
Preu: 10 € (socis de Limnos); 20 € (inclou una inscripció per un any com a soci/a de Limnos)
Inscripcions: limnos@limnos.org, museudarder@ajbanyoles.org. o per telèfon al Museu Darder (972 57 44 67).

Pagament: Es pot fer en metàl·lic al Museu Darder (horari d'obertura del museu), en metàl·lic el primer dia del curs o per transferència bancària.
Organitza: Museu Darder de Banyoles, Limnos.
Amb el suport de: Diputació de Girona i Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura.


Informació i Reserves