PRESENTACIÓ DE LLIBRE

Dissabte 3 de febrer

Presentació del llibre ‘Islandia bajo cero (21 historias del frío)”, d’Andoni Canela i Xavier Moret.

Les fotografies de l’Andoni Canela i els textos d’en Xavier Moret ens transporten a una illa màgica en ple hivern, quan el blanc de la neu i del gel ho cobreix gairebé tot. Al llarg de 144 pàgines, els dos autors retraten un paisatge extrem, un amb la càmera i l’altre amb les seves paraules. Ho fan a partir de diversos viatges que els han portat a recórrer Islàndia durant els mesos més freds de l’any, quan amb prou feines hi ha llum solar, les aurores boreals es fan seu el firmament, els elfs i els trolls van al seu aire, entre les roques i les cascades congelades, i només l’activitat volcànica i les tradicions islandeses recorden que la illa continua estant molt viva.

 “Hay momentos, cuando circulas por Islandia en invierno, en que el paisaje prescinde de los colores y se convierte en una sinfonía en blanco y negro. La nieve, el hielo y la lava protagonizan entonces la paleta del artista y no permiten que asomen los colores más alegres, que se diría que han sido expulsados del territorio hasta la llegada del verano”.

Presentació a càrrec dels autors.

Informació del llibre: Llibres de viatges i fotografia. ISBN: 978-84-697-7777-0. Tapa dura. 144 pàgines. Mida 19x15 cm. Edició en castellà. Preu 20 €

Hora: 12 del migdia
Lloc: Sala d’Actes del Museu Darder.
Organitzen: Andoni Canela, Museu Darder, Ajuntament de Banyoles
ACTIVITAT GRATUÏTA.

 


Informació i Reserves