Anem al Museu Darder i descobrim l'Estany!

   

Segons el nivell educatiu i  a través de diversos recursos i dinàmiques (titelles, jocs, enigmes, jocs de rol etc..) es realitza un itinerari per les sales del museu on es descobreix la col.lecció d’animals naturalitzats que Francesc Darder va donar a la ciutat i les diferents tècniques d’estudi de les ciències naturals al llarg del temps.  A l’Espai Estany s’expliquen l’origen i formació de l’estany i estanyols, i les característiques de la conca lacustre de Banyoles. 

Nivell: d'Infantil a ESO
Durada: 1,30h a 2 hores aprox.

Tarifes:

Alumnes de Girona i comarques: 2 € amb subvenció del programa "Del mar als cims" de la Diputació de Girona

Alumnes de fora de Girona: 4€

El Servei d'Educació de l'Ajuntament de Banyoles subvenciona aquesta activitat als alumnes dels centres de la ciutat. Trobareu el llistat d'activitats a la Guia de Recursos Educatius Municipals 2013-2014

Mamífers (CI)

A través de diversos enigmes i jocs que es realitzaran a les sales del Museu Darder de Banyoles, diferenciarem els mamífers de la resta d’animals i descobrirem com són, què mengen, on viuen... Tot jugant veurem mamífers d’aquí i de paisos llunyans i aprendrem a distingir-los. 

Durada: 2 hores   Nivell: CI

Tarifes: 

Alumnes de comarques de Girona: 2€ amb subvenció del programa "Del mar als cims" de la Diputació de Giorna

Alunmes de fora de Girona: 4€

El Servei d'Educació de l'Ajuntament de Banyoles subvenciona aquesta activitat als alumnes dels centres educatius de la ciutat. Trobareu el llistat d'activitats a la Guia de Recursos Educatius Municipals 2013-2014.

Món minúscul: els insectes (CI i CM)

Els insectes són la forma de vida dominant del nostre planeta, són nombrosos i molt variats.. Amb aquesta activitat proposem introduir-nos en el món minúscul dels insectes per aprendre a distingir-los d’altres grups d’invertebrats. Descobrirem com són, què mengen, on viuen, com canvien al llarg de la seva vida, i aprendrem a classificar-los. 

Segons el temps del que es disposi hi ha la possibilitat de combinar-ho amb una sortida a la vora de l’Estany de Banyoles per fer una cerca i observació d’especímens en viu. 

Durada: 2 hores aprox. Nivell: CI i CM

Tarifes: 

Alumnes de Girona i comarques: 2€ amb subvenció del programa "Del mar als cims" de la Diputació de Girona

Alumnes de fora de Girona: 4€

Els servei d'educació de l'Ajuntament de banyoles subvenciona aquesta activitat als alumnes dels centres de la ciutat. Trobareu el llistat d'activitats a la Guia de Recursos Educatius Municipals 2013-2014.

Informació

Informació i reserves:
Totes aquestes activitats es
desenvolupen amb monitoratge i cal
reserva prèvia.
Per activitats al Museu Darder:
Tel.: 972 57 44 67
comunicaciomuseus@
ajbanyoles.org
Per activitats al Museu Arqueològic:
Tel.: 972 57 23 61
macb@ajbanyoles.org
Per activitats al Parc
Neolític de la Draga:
Tel.: 972 57 64 99 i 609 13 50 77
arqueolitic@arqueolitic.com
+ info: www.arqueolitic.com

Equip educatiu: Arqueolític

Amb el suport: