Bosc de Can Ginebreda

Arbre monumental

L’escultor Xicu Cabanyes està treballant des de fa molts anys, en la incorporació al bosc d´una bona part de la seva obra escultòrica. El bosc de pins i roures sense perdre el seu encant natural i feréstec, s’ha convertit en un dens recorregut a través de les obres particulars de Cabanyes, que fa que el visitant pugui passejar pel bosc resseguint un itinerari molt singular, es pot considerar com un museu a l’aire lliure.

Hi podem trobar més de 100 escultures, la majoria de temàtica eròtica, a l’aire lliure exposades en un  bosc de 6 ha., en un itinerari entre arbres i arbustos en una comunió entre art i natura ben sincronitzada. L’any 1972 l’autor va començar a ubicar les seves escultures al bosc, i el va adequar com a un museu eròtic a l’aire lliure. Al costat del bosc es pot menjar al restaurant de Can Ginebreda, on també es fan concerts i espectacles. El 2009 l’Ajuntament de Porqueres va adquirir el bosc.

 


Com arribar-hi

Seguim la carretera de Banyoles a Mieres per Santa Pau. Al km. 25,5 trobarem un trencat a l’esquerra senyalitzat cap al bosc de Can Ginebreda.